l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Referenties

 

Esther:
“De therapie door Linda is zeer grondig en persoonlijk. Ik werd door haar manier van vragen bewust gemaakt van hoe mijn lijf reageert  in situaties van stress. Na deze bewustwording gaat Linda door middel van massage en oefeningen helpen om de stress om te zetten naar iets wat ‘mag’. Dus het gevoel van stress wordt niet negatief, maar mag er zijn.

Ik vind deze therapie zeer waardevol, het heeft vooral effect op de lange termijn en dat is precies wat ik graag wil.”

Corina:
“Linda…. Zo rustig en vertrouwd…maar met een heel goed luisterend oor en hele goede adviezen. Niet alleen voor fysiotherapie …maar ook zeer zeker voor het geestelijke gedeelte. Ze heeft mij heel goed geholpen. Sporten in combinatie met gesprekken is voor mij de beste oplossing. Ik adviseer het idereen.”

Vrouw, 24 jaar:
“Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en hoop die je me gegeven hebt. Het heeft me enorm geholpen!”

Kees:
“Toeval bestaat niet! Daar ben ik in de loop der tijd steeds meer van doordrongen geraakt.

Een burn-out, die na enige jaren terug keerde, was voor mij aanleiding om op zoek te gaan naar een andere vorm van hulpverlening. Via een tv-programma werd ik attent gemaakt op de psychosomatische fysiotherapie en de mogelijkheden die deze vorm van therapie biedt bij de aanpak van een burn-out. Via internet heb ik een organisatie gevonden die dit aanbood en zo heb ik Linda ontmoet die mij heeft ingewijd in de wereld van de psychosomatiek.

De behandelingen hebben mij enorm veel goed gedaan. De combinatie van gesprekken en leren ontdekken hoe je lichaam reageert op allerlei effecten is voor mij zo bijzonder gebleken dat ik een ieder die te maken krijgt met een burn-out adviseer om deze vorm van hulp en uiteraard een goede therapeut te kiezen.

Linda heb ik leren kennen als een zeer professioneel therapeut die ontzettend goed kan luisteren, je heel veel ruimte geeft om je gedachten te verwoorden en je leert om je gevoel expliciet te maken. Het is zij dan ook die mij zo enthousiast heeft gemaakt over de psychosomatiek. Linda heeft veel kennis en ervaring die zij kan inzetten. Maar het meest bijzondere is dat Linda jou geen programma voorschotelt maar werkt vanuit de uitnodiging om te komen tot. Dat gaf mij een belangrijke verantwoordelijkheid en vooral stimulans om tijdens de sessies actief met haar manier van benaderen aan de slag te gaan. Ik als techneut was niet gewend om naar mijn lichaam te luisteren, maar deed alles met mn hoofd. En maar redeneren en redeneren en redeneren….. Linda heeft me geleerd om in die situaties waarin je dreigt vast te lopen in je gedachten een stopmoment in te bouwen en te voelen wat en vooral waar er iets in je lichaam gebeurd. Als je dat kan ontdekken dan merk je dat die bewustwording in combinatie met de massages jou kan helpen om nieuwe energie op te doen en je leven weer gezond op te kunnen pakken.

Na mijn herstel heb ik in nauw overleg met Linda gekozen voor het continueren van de sessies, wel met een lagere frequentie, om zo nog meer te profijt te hebben van deze methode. Je weet wel: de langste reis begint met die ene stap. Ik heb die indertijd gezet en ben Linda ontzettend dankbaar voor haar geduld en vertrouwen.”