l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Aanbod

Lichaamsgerichte biodynamische therapie

Als je vastloopt of hapert en je komt er alleen niet meer uit, kan ik je helpen vanuit de biodynamische therapie. Samen onderzoeken we hoe je met jezelf omgaat en wat er in je lichaam gebeurt. Je leert te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Je ontdekt gaandeweg wat je dwars heeft gezeten in het verleden en wat je op dit moment in de weg zit om te leven vanuit je verlangens.

Biodynamische therapie is een vorm van lichaamsgebaseerde psychotherapie. Het is een zorgvuldige en onderzoekende manier van werken. Binnen de therapie maak ik gebruik van gesprekken, lichaamsgerichte oefeningen en massage. Vegetotherapie is een onderdeel van de biodynamische therapie. Hierbij onderzoek je je teruggehouden impulsen en je levensenergie, zodat je deze vervolgens weer kan laten stromen.

Na een kennismaking en intake besluiten we samen of we een therapietraject willen starten. Afhankelijk van je hulpvraag is dit soms een kort traject (ca. 5 sessies), vaker een langer traject.

Zie ook www.biodynamischepsychologie.nl. en https://lichaamsgebaseerd.com/

Praktijk Linda Roosemalen - psychosomatische fysiotherapie

Staat spanning of stress je in de weg om vrijelijk plezier te maken, te werken, te sporten of samen te zijn met anderen. Ik help je graag bij het vinden van ontspanning in je dagelijks leven. Door de spanning in je lijf te ontmoeten, te onderzoeken en te kijken we wat een voor jou passende weg is om je klachten te verminderen zodat je weer kan genieten van wat je graag doet in je leven.

lees verder
Praktijk Linda Roosemalen - massage

Soms ben je toe aan een moment van ontspanning, even opladen en niets te moeten. Massage is een fijne manier om thuis te komen in je lichaam en helemaal tot rust te komen. Bij een massage stemmen we samen af wat klopt voor jou. Het is hierbij ook mogelijk om kleding aan te houden.

lees verder