l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Praktisch

Ik werk contractvrij. Dat betekent dat ik geen contracten heb ondertekend met de zorgverzekeraars. Op deze manier kan ik een persoonlijke behandeling aanbieden.

Psychosomatische fysiotherapie wordt uit de aanvullende verzekering vergoed. Je totale vergoeding is er mede van afhankelijk of je een restitutiepolis of een natura/budgetpolis hebt. Bij de eerste optie, de restitutiepolis, krijg je 100% vergoed. Bij de natura/budgetpolis, is dat 70-80% van het marktconforme tarief. Dat tarief is per zorgverzekeraar verschillend. Reken op gemiddeld €20,- tot €30,- vergoeding per behandeling. Sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen als je een verwijzing hebt van de huisarts. Raadpleeg hiervoor je zorgpolis of informeer bij je zorgverzekeraar.
Je ontvangt een digitale factuur met alle benodigde gegevens. Deze kan je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Biodynamische therapie wordt ook uit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het budget voor alternatieve zorg.

Heb je een werkgever? Werkgevers hebben baat bij gezonde medewerkers en een laag ziekteverzuim. Op basis van de Wet Verbetering Poortwachter en de Arbeidsomstandighedenwet (wetgeving die de werkgever verplicht zorg te dragen voor preventie en re-integratie bij ziekte) zullen veel werkgevers beschikken over een budget voor preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Mogelijk is een tegemoetkoming in de behandelingskosten door je werkgever bespreekbaar.

Tarieven

  • Biodynamische therapie 60-75 minuten €80,-
  • Psychosomatische fysiotherapie 30 minuten €40,-
  • Toeslag voor behandeling aan huis €15,-

Bij een smalle beurs kunnen we kijken naar een aangepaste prijs.

 

Heb je onverhoopt een klacht en we komen er samen niet uit dan ben ik aangesloten bij de geschillencommissie via SBLP wkkgz; Camcoop.